Non-stop földmunka

0-24 óráig

Éjszaka van?! Csőtörés vagy esetleg nagyobb problémába ütközött, amiben csak egy földmunkagép tudna segíteni?

A kivitelezést csak éjszaka tudja megoldani?

Jó helyen jár!
Cégünk több éves szakmai tapasztalatának köszönhetően legkeresettebbek vagyunk az éjszakai földmunkában!

Hívjon minket bizalommal!
Áraink eltérhetnek a weboldalon feltüntetett áraktól, minden esetben személyes egyeztetés szükséges.

Árokásás

Árokásás

Különféle célból lehet szükség árokásásra. Többféle méretű, fajtájú kanál áll rendelkezésünkre földmunkagépeinken, ezért bármilyen árok ásását, pince ásás teljes körű feladatait is el tudjuk végezni. Lehet szó csatorna, víz, gáz, villany, internet vagy egyéb közmű bevezetéséhez szükséges árokról, házalapról, egyéb árkokról. Nem akadály a nehezen hozzáférhető, szűk hely sem, az árkok kiásásához speciális esetben is állunk megrendelőink rendelkezésére. Szakképzett kezelőnk egyenlő méretű árkot készít, így gyorsan elkészül a kívánt árok.
A munkáink nagy részét óradíjban vállaljuk!

Árokásás
Tereprendezés

Tereprendezés

Tereprendezés

Tereprendezés esetén a földmunka elvégzéséhez szinte minden esetben szükséges földmunkagép, mégpedig több változatban is. A tereprendezés optimális kivitelezése érdekében olyan kivitelező ajánlott, aki a szűk helyektől, egyedi méretezéstől sem riad meg. Kis méretű gépeink lehetővé teszik, hogy szűk, keskeny helyeken is kiváló munkát tudjunk végezni és kiváltsuk a kézi erőt.
Lehet szó ház körüli kisebb jellegű földmunkák elvégzéséről, teljes kertépítésről, avagy kertrészekről, építkezésről, medencék, kerti tavak kiásásáról, gépparkunk biztosítja a minőségi és teljes körű munkavégzést. A tereprendezéshez, kertépítéshez szükséges termőföld rendelés, termőföld szállítás is biztosított.
Gépeinkkel időt ,pénzt és energiát spórolhat meg!

Pincetömb kiemelés

szolgaltatasok-hatter

A pincetömb kiemelés egyértelműen gépi földmunka. Pincetömb kiemelésnél nem csak a földmunka elvégzése a feladatunk, hanem biztosítjuk a kiemelt föld lerakóhelyre szállítását is. A szállítást minél hamarabb el kell végezni, mert a felszínre kerülő föld akadályozza a további munkát.
A telek problémás elhelyezkedése számunkra nem jelenthet akadályt, hiszen Caterpillar és Doosan márkájú gumikerekes forgókotrókat használunk, amelyek bármilyen elhelyezkedésű telken képesek hatékony munkát végezni. Nagyon körültekintőnek kell lenni a méretezésnél is, hiszen a tervezett falaknak méret szerint kell épülniük. Több méretű kanalainkkal pontosan, mérethez igazodva dolgozunk.

szolgaltatasok-hatter
Törmelék szállítás

Törmelék szállítás

Bontáskor, felújításkor törmelék keletkezik. A törmelék elszállítás komoly feladat. Lehet ez sitt, zöld hulladék, háztartási szemét, beton vagy más anyag, avagy lebontott épület, bármiféle törmelék lerakóhelyre szállításáról rövid határidővel gondoskodunk. Szállítási költségeink már tartalmazzák a lerakói díjat és a behajtási engedély díját is. Ha minket választ a konténer helyett, ugyanazon az áron kényelmesebb szolgáltatást kap, hiszen a konténer megpakolásával nem kell bajlódnia.

Bontás

szolgaltatasok-hatter

Szakértő munkát, szakszerű előkészületeket kíván az épület bontás egy régi ház, felesleges melléképület esetében. Bontási terv szerint, tapasztalt gépkezelő, megfelelő fajtájú földmunkagép használatával dolgozik, így biztosított a szakszerű segítség bármilyen méretben és mennyiségben. Gumikerekes vagy láncos forgókotró gépünkkel végezzük a beton töréseket és gépi bontásokat. Áraink tartalmazzák a ki- és beállást, gépi bontást, felrakodást, szállítást, lerakói díjat és a behajtási engedélyt is. A munkálatokat felmérés előzi meg. Amennyiben azt szeretné, hogy problémamentes legyen a bontás, bízza ránk a munkát!

szolgaltatasok-hatter
Gépbérlet

Munkagép bérlés

Gépbérlet

Munkagép bérlés esetén minden típusú földmunkához biztosítunk megfelelő típusú földmunkagépet. Gépparkunk széles kínálatában megtalálják bérlőink a számukra megfelelőt. Segítünk az elvégzendő munkához való legmegfelelőbb munkagép kiválasztásában, így a munkagép bérlés egyszerűbbé válik. Javasoljuk, hogy a földmunka elvégzése, a földmunkagép használata előtt kérje ki szakértő segítségünket a munka felméréséhez és a gördülékenyebb munkavégzéshez.

Konténeres szállítás

5-7-10 m3 konténereinket verhetetlen áron adjuk a XI. XII. III. kerületekbe, Budakeszin és Budaörsön. Konténeres sitt és kommunális hulladék elszállítását vállaljuk megrendelőink igényeihez igazodva. Mindenfajta hulladék elszállítását vállaljuk, legyen az sitt, építési vagy bontási törmelék, szemét, kerti hulladék (zöldhulladék), lom, vagy akár föld. Többfajta, különböző méretű konténereink közül segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet.

Rostált termőföld szállítással

Térkőburkolat és Zsalukőfal készítés

Rostált termőföld szállítással

Térkő burkolat készítése. Zsalukőfal építése verhetetlen áron anyagosan.

Kertet épít medencét tervez ? Mi segítünk !